A Smarty Bt. a nemesacél varrattisztító berendezések forgalmazásával 1995 óta van jelen a hazai piacon, az eltöltött éveknek, a munkánk során szerzett tapasztalatainknak, a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, a magyar piacon kedvező árfekvéssel tudjuk kínálni termékeinket. Kínálatunkban megtalálható a legtöbb gyártó terméke, a legolcsóbb, a leghatékonyabb, a legsokoldalúbb és a legmodernebb technológiák egyaránt. Válogasson ajánlataink közül, próbálja ki készülékeinket, ismerje meg az elérhető új funkciókat, vásároljon tartozékokat olcsóbban, megbízható forrásból, legyen a partnerünk!

A forgalmazott termékek többsége telephelyünkön előre egyeztetett időpontban kipróbálható, egyes készülékek esetében vagy referencia helyet jelölünk meg, vagy az ön telephelyén tartunk bemutatót.
A web-oldalon lévő információkat rendszeresen frissítjük és akciós ajánlatokkal egészítjük ki, így érdemes időnként újra ellátogatnia hozzánk! Elérhetőségeinken örömmel várjuk megkereséseiket, az elektrokémiai varrattisztítás területén igyekszünk a legjobb ajánlattal szolgálni!

A varrattisztás során használt segédanyagokból nagy készlettel és gyors kiszolgálással állunk rendelkezésére. A különböző gyártók gépei által használt varrattisztító szerekben és kopóanyagokban is léteznek megfelelő helyettesítő termékek, melyekkel jelentős költségmegtakarítást érhet el. A részletekért és bármilyen kérdése esetén keressen minket elérhetőségeinken, örömmel állunk rendelkezésére!