PVC alapanyagú függönyeink a hegesztés során képződő szemre káros UV sugárzások megszűrésére, és a hegesztés környezetében dolgozók védelmére lettek kifejlesztve a munkabiztonsági előírásoknak megfelelően. Használatukkal a technológiai folyamatok hatékonyan és gazdaságosan elválaszthatók.

A hegesztőfüggönyök és ipari függönyök kereskedelmével a cég 1996-os alapítása óta foglalkozunk. Rengeteg elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk, termékeink már eljutottak számos nagyvállalathoz (pl.: AUDI, MERCEDES) és kisebb-nagyobb fémipari vállalkozáshoz, oktatási intézményhez, de nem csak közvetlenül, hanem országszerte szorgos viszonteladó partnereink segítségével is.

2005 óta a hegesztési munkavédelmi eszközök forgalmazásában a világon piacvezető holland CEPRO International BV. termékeit forgalmazzuk, mely mind minőségben, mind pedig a nyújtott szolgáltatás színvonalában a legjobb választást jelenti.

Célkitűzésünk: alacsony árainknak, a profi minőségnek és rugalmas hozzáállásunknak köszönhetően még hosszú éveken keresztül igyekszünk a piac meghatározó szereplője maradni. Termékmintáink az üzletünkben megtekinthetők, a kívánt színben, méretben és vastagságban, rövid határidőn belül tudjuk szállítani a kiválasztott függönyöket. Igény esetén kivitelezésben, speciális megoldásokban is számíthat ránk.

Csatolmány Size
CEPRO-katalogus-2020-EN_0.pdf4.73 MB 4.73 MB