A KOIKE láng és plazmavágó termékei világszerte elterjedtek és elismertek, az évszázados múlttal rendelkező, több ezer főt foglalkoztató gyár meghatározó szerepet vállal az ipar alakulásában. Termékpalettája széles, a legkülönfélébb feladatokra alkalmazható vágó és hegesztő szekátoroktól a legmodernebb, CNC láng- plazma- és lézervágó gépekig terjed. A berendezések értékesítésén túl, azok üzembehelyezésében, a szervízszolgáltatások koordinálásában és az alkatrész ellátás biztosításában is állunk ügyfeleink szolgálatára.

GSM plazma rendszerek: GLOBAL STANDARD MACHINES: a jelenlegi kínálatunk meghatározó szereplői a mai kor igényeihez tervezett CNC plazmavágó gépcsalád tagjai, a MONOTEC - VENTEC - GAMMATEC - DELTATEC és DELTATEX vágógépek.

A berendezések közös tulajdonsága, a lenyűgözően egyszerűen kezelhető érintőképernyős KATANA vezérlés, amely rendszerét tekintve napjaink okostelefonjait követi, biztosítva ezáltal a könnyen és gyorsan elsajátítható kezelést. 

3D-Link technológia: a ferde vágás, leélezés területén is kimagasló műszaki megoldással tudunk szolgálni, mely a pozícionálásban és a vágási szög beállításában 2x gyorsabb a hagyományos berendezéseknél. A 3D-Link segítségével bonyolultabb alakzatok vágása is lehetséges, lerövidítve ezzel a gyártási időt. A KOIKE 3D-Link ferdevágó egység a leggyorsabb az iparban, lehetővé teszi, a pontos és hatékony vágást egy menetben, megspórolva ezzel a kézi utómunkákat. A plazmavágás során, a plazma ív tulajdonságainak köszönhető negatívum, az alávágás, a 3D-Link technológiával kiküszöbölhető. A vágási minőség messze túlmutat a korábbi technológiákon.

A professzionális vágási minőségről győződjön meg személyesen! Kérésére felkeressük Önt vállalkozása telephelyén és megtekintheti a vágási mintákat a különböző anyagminőségekben és vastagságokban. Lehetőséget biztosítunk továbbá a már Magyarországon üzembehelyezett berendezések üzem közbeni megtekintésére, és a működtetéssel kapcsolatos információk megismerésére is.

Csatolmány Size
Koike-CNC-katalogus-EN-2017.pdf1.91 MB 1.91 MB