A KOIKE vágástechnikai produktumai világszerte elterjedtek és elismertek, a közel 100 éves múlttal rendelkező, több mint ezer főt foglalkoztató gyár ma is meghatározó szerepet vállal az ipar alakulásában. A KOIKE vágó és hegesztő eszközeit a vásárlók széles köre használja, az egyszemélyes lakatos vállalkozásoktól egészen a több száz képzett lakatost foglalkoztató fémipari nagyvállalatokig. A magyarországi forgalmazást 1995 óta a kecskeméti székhelyű Smarty Bt. koordinálja. Az alapító Szabó László, és fia, a társasághoz 2002-ben csatlakozott Szabó Tamás által az eltelt 20 év során az ország számos fémipari vállalkozásához sikerült eljuttatni a KOIKE berendezéseit, a motorizált lángvágó pisztolyoktól a speciális vágó és hegesztő szekátorokon keresztül a legmodernebb 3D-s finomsugaras plazmavágó asztalokig, eladott gépek sora bizonyítja a magas minőséget, és a hosszú távú megbízhatóságot. A referenciák között szerepel többek között: KÉSZ Kft. /Kecskemét, Kapos Atlas Kft. /Kaposvár, H.I.X. KFt. /Almásfüzitő, SBS Kft. /Erdőtelek, Mátrai Erőmű Zrt./Visonta, Tellus Kft. /Budapest, Auguszt Vonóhorog Kft. /Dombóvár, RW-Hídtechnika Kft. /Nyírtelek, BIS Hungary Kft./Tiszaújváros , Bilfinger MCE Kft. /Nyíregyháza, CG Electric Systems Hungary Zrt. /Szolnok, LKG-Delta Kft. /Mórahalom, Fiorentini Hungary Kft./Budapest, TLC Kft. /Balatonfüred, Lakics Kft. /Komló, stb..

A KOIKE 2015-ben
A jelenlegi kínálat közül kiemelném a legújabb fejlesztésű GSM (Global Standard Machines) termékcsaládot, azaz portálos vágóasztalainkat, melyek több méretben és kiépítésben is elérhetőek a felhasználók igényeihez igazítva.

3D-Link technológia: duplázza meg a sebességet! A ferde vágás, leélezés területén is kimagasló műszaki megoldással tudunk szolgálni, mely a pozícionálásban és a vágási szög beállításában 2x gyorsabb a hagyományos berendezéseknél. A 3D-Link segítségével bonyolultabb alakzatok vágása is lehetséges, lerövidítve ezzel a gyártási időt.

Fontos újdonság a magyar piacon a PNC 12 Extreme hordozható koordinátapályánk, mely a kisebb műhelyek részére egyedülállóan alacsony áron biztosítja a CNC láng-, és plazmavágásban rejlő lehetőségeket.

A kínálat részei továbbá a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvendő KOIKE vágó-, és hegesztő-traktorok, melyekkel a vágási alapműveletek, a speciális vágások, hegesztési gyök-előkészítések, és a hegesztési műveletek is professzionális minőségben elvégezhetőek.